Compostes
Chondrilla juncea L.
Hi ha 233 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
233 coincidències amb els filtres actuals
Agullana ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanides.
Observacions: Es feien a les vinyes. Es collien quan només despuntaven les fulles. La planta era quasi tota blanca perquè era enterrada sota terra i les collien tallant-les amb un ganivet.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen amanides.
Observacions: Es feien a les vinyes. Es collien quan només despuntaven les fulles. La planta era quasi tota blanca perquè era enterrada sota terra i les collien tallant-les amb un ganivet.
Figueres ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Planta molt grassa que es menja.
Observacions: Diuen que no fa flor.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Planta molt grassa que es menja.
Observacions: Diuen que no fa flor.
Cistella ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar amanida.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar amanida.
Vilanant ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar amanida. S'usen les fulles, abans que no floreixin.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar amanida. S'usen les fulles, abans que no floreixin.
Vilanant ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles de la base, ben tendres, es mengen amanides.
Observacions: Es cullen abans de florir, perquè després són massa dures.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles de la base, ben tendres, es mengen amanides.
Observacions: Es cullen abans de florir, perquè després són massa dures.
Vilanant ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles de la base, ben tendres, es mengen amanides.
Observacions: Es cullen abans de florir, perquè després són massa dures.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles de la base, ben tendres, es mengen amanides.
Observacions: Es cullen abans de florir, perquè després són massa dures.
Vilanant ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles de la base, ben tendres, es mengen amanides.
Observacions: Es cullen abans de florir, perquè després són massa dures.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les fulles de la base, ben tendres, es mengen amanides.
Observacions: Es cullen abans de florir, perquè després són massa dures.
Boadella d'Empordà ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar amanides.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar amanides.
Cabanelles ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen per a enciam.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen per a enciam.
Colera ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Es donen als conills.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Es donen als conills.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.