Amaril·lidàcies
Allium sativum L.
Hi ha 418 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
418 coincidències amb els filtres actuals
Sant Gregori ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives (Olea europaea L. subsp. europaea). Hi poso grans d'all (Allium sativum L.), pela de llimona (Citrus limon (L.) Burm.), fulla de taronger bord (Citrus aurantium L.) i un brot de farigola (Thymus vulgaris L.).
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives (Olea europaea L. subsp. europaea). Hi poso grans d'all (Allium sativum L.), pela de llimona (Citrus limon (L.) Burm.), fulla de taronger bord (Citrus aurantium L.) i un brot de farigola (Thymus vulgaris L.).
Sant Gregori ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives (Olea europaea L. subsp. europaea). Hi poso grans d'all (Allium sativum L.), pela de llimona (Citrus limon (L.) Burm.), un brotet de menta (Mentha spicata L.), un brotet d'olivera (Olea europaea L. subsp. europaea), ja que les olives venen de l'olivera, una mica de sajolida (Satureja montana L.) i un brot també de farigola (Thymus vulgaris L.) i queden boníssimes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives (Olea europaea L. subsp. europaea). Hi poso grans d'all (Allium sativum L.), pela de llimona (Citrus limon (L.) Burm.), un brotet de menta (Mentha spicata L.), un brotet d'olivera (Olea europaea L. subsp. europaea), ja que les olives venen de l'olivera, una mica de sajolida (Satureja montana L.) i un brot també de farigola (Thymus vulgaris L.) i queden boníssimes.
Sant Gregori ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives (Olea europaea L. subsp. europaea). Hi poso grans d'all (Allium sativum L.), pela de llimona (Citrus limon (L.) Burm.), un brotet de menta (Mentha spicata L.), un brotet d'olivera (Olea europaea L. subsp. europaea), ja que les olives venen de l'olivera, una mica de sajolida (Satureja montana L.) i un brot també de farigola (Thymus vulgaris L.) i queden boníssimes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives (Olea europaea L. subsp. europaea). Hi poso grans d'all (Allium sativum L.), pela de llimona (Citrus limon (L.) Burm.), un brotet de menta (Mentha spicata L.), un brotet d'olivera (Olea europaea L. subsp. europaea), ja que les olives venen de l'olivera, una mica de sajolida (Satureja montana L.) i un brot també de farigola (Thymus vulgaris L.) i queden boníssimes.
Bescanó ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a salar olives (Olea europaea subsp. europaea var. europaea).
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a salar olives (Olea europaea subsp. europaea var. europaea).
Sant Martí de Llémena ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan faig sopa de peix, hi poso una cabeça d'alls i li dona molt bon gust.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan faig sopa de peix, hi poso una cabeça d'alls i li dona molt bon gust.
Bescanó ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a macerar les olives. Hi posem alls, pela de llimona i fonoll.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a macerar les olives. Hi posem alls, pela de llimona i fonoll.
Sant Gregori ~ Gironès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer picades amb farina, all, julivert, nous i avellanes.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer picades amb farina, all, julivert, nous i avellanes.
Bescanó ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives. Agafo aigua embotellada i cada litre i mig dues cullerades de sal i després depèn, algunes li poso fonoll, farigola, alls o orenga.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les olives. Agafo aigua embotellada i cada litre i mig dues cullerades de sal i després depèn, algunes li poso fonoll, farigola, alls o orenga.
Bescanó ~ Gironès
Cuita en aigua
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer sopes. Sopa de pa s'hi posava un raig d'oli, un gra d'all i una mica de menta. No hi havia pas res més.
Cuita en aigua
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer sopes. Sopa de pa s'hi posava un raig d'oli, un gra d'all i una mica de menta. No hi havia pas res més.
Sant Gregori ~ Gironès
Cuita en oli
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer el sofregit.
Cuita en oli
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer el sofregit.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.