Amaril·lidàcies
Allium sativum L.
Hi ha 418 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
418 coincidències amb els filtres actuals
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Talarn ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Talarn ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.