Amaril·lidàcies
Allium sativum L.
Hi ha 418 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
418 coincidències amb els filtres actuals
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.