Solanàcies
Capsicum annuum L.
Hi ha 248 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
248 coincidències amb els filtres actuals
Aguilar de Segarra ~ Bages
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Aguilar de Segarra ~ Bages
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Aguilar de Segarra ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Aguilar de Segarra ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Aguilar de Segarra ~ Bages
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Aguilar de Segarra ~ Bages
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Observacions: Abans feien pebrot de quatre morros, lloret... però ara va treure la llavor d'uns pebrots que li van agradar.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El pebrot lloret era el de confitar amb vi, era molt carnós i molt bo.
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El pebrot lloret era el de confitar amb vi, era molt carnós i molt bo.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El pebrot lloret era el de confitar amb vi, era molt carnós i molt bo.
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El pebrot lloret era el de confitar amb vi, era molt carnós i molt bo.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El pebrot lloret era el de confitar amb vi, era molt carnós i molt bo.
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El pebrot lloret era el de confitar amb vi, era molt carnós i molt bo.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot groc.
Observacions: També hi havia pebrots grocs abans, ja fa més de 50 anys, tenien només un morro, eren molt semblants amb els llorets, ho van dur uns alemanys fa uns 60 anys, i els van donar a un veí.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot groc.
Observacions: També hi havia pebrots grocs abans, ja fa més de 50 anys, tenien només un morro, eren molt semblants amb els llorets, ho van dur uns alemanys fa uns 60 anys, i els van donar a un veí.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.