Solanàcies
Capsicum annuum L.
Hi ha 248 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
248 coincidències amb els filtres actuals
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Amanida.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Amanida.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els perbots de tres cantons o morrut de final de temporada, abans que glacés, es posaven confitats en vinagre per acompanyar la verdura.
Calaf ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El bitxo de Tiurana era un bitxo dolç que es feia servier per a confitar en vinagre.
Observacions: Són molt llargs, ara ja no se'n fa. Els bitxos no es poden plantar al costat dels pebrots, ja que aleshores els pebrots queden picants, alguns. Abans es feien la llavor de tot, ara ja no.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El bitxo de Tiurana era un bitxo dolç que es feia servier per a confitar en vinagre.
Observacions: Són molt llargs, ara ja no se'n fa. Els bitxos no es poden plantar al costat dels pebrots, ja que aleshores els pebrots queden picants, alguns. Abans es feien la llavor de tot, ara ja no.
Calaf ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El bitxo de Tiurana era un bitxo dolç que es feia servier per a confitar en vinagre.
Observacions: Són molt llargs, ara ja no se'n fa. Els bitxos no es poden plantar al costat dels pebrots, ja que aleshores els pebrots queden picants, alguns. Abans es feien la llavor de tot, ara ja no.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El bitxo de Tiurana era un bitxo dolç que es feia servier per a confitar en vinagre.
Observacions: Són molt llargs, ara ja no se'n fa. Els bitxos no es poden plantar al costat dels pebrots, ja que aleshores els pebrots queden picants, alguns. Abans es feien la llavor de tot, ara ja no.
Calaf ~ Anoia
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El bitxo de Tiurana era un bitxo dolç que es feia servier per a confitar en vinagre.
Observacions: Són molt llargs, ara ja no se'n fa. Els bitxos no es poden plantar al costat dels pebrots, ja que aleshores els pebrots queden picants, alguns. Abans es feien la llavor de tot, ara ja no.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El bitxo de Tiurana era un bitxo dolç que es feia servier per a confitar en vinagre.
Observacions: Són molt llargs, ara ja no se'n fa. Els bitxos no es poden plantar al costat dels pebrots, ja que aleshores els pebrots queden picants, alguns. Abans es feien la llavor de tot, ara ja no.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.