Solanàcies

Capsicum annuum L.

Hi ha 248 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




248 coincidències amb els filtres actuals

El Pertús ~ Vallespir
Cuita sense vehicle
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja amanit i cuit.
Suera ~ Plana Baixa
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen macerats en vinagre i amb fulla de canya (Arundo donax) com a conservador, per a dotar de cert to picant als pebrots en salmorra i evitar que es facin tous i adquireixin un to blanquinós.
Forcall ~ Els Ports
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Com a condiment picant.
Rodès ~ Conflent
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ús a la cuina.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Castalla ~ Alcoià
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.

Més informació en aquesta web sobre Capsicum annuum L.

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Capsicum annuum

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia