Solanàcies
Capsicum annuum L.
Hi ha 248 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
248 coincidències amb els filtres actuals
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Cocentaina ~ Comtat
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Condiment
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredient important de la paella valenciana, les bajoques farcides (pebrot vermell farcit d'arròs i carn), així com també en la pericana (plat semblant a l'esqueixada de bacallà) i en d'altres receptes culinàries genuïnes de la zona estudiada.
Agres ~ Comtat
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Agres ~ Comtat
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Castalla ~ Alcoià
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Agres ~ Comtat
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Agres ~ Comtat
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Agres ~ Comtat
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Conservada en vinagre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a elaborar conserves, en vinagre.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.