Solanàcies
Capsicum annuum L.
Hi ha 248 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
248 coincidències amb els filtres actuals
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot groc.
Observacions: També hi havia pebrots grocs abans, ja fa més de 50 anys, tenien només un morro, eren molt semblants amb els llorets, ho van dur uns alemanys fa uns 60 anys, i els van donar a un veí.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot groc.
Observacions: També hi havia pebrots grocs abans, ja fa més de 50 anys, tenien només un morro, eren molt semblants amb els llorets, ho van dur uns alemanys fa uns 60 anys, i els van donar a un veí.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot groc.
Observacions: També hi havia pebrots grocs abans, ja fa més de 50 anys, tenien només un morro, eren molt semblants amb els llorets, ho van dur uns alemanys fa uns 60 anys, i els van donar a un veí.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot groc.
Observacions: També hi havia pebrots grocs abans, ja fa més de 50 anys, tenien només un morro, eren molt semblants amb els llorets, ho van dur uns alemanys fa uns 60 anys, i els van donar a un veí.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre morros escalivat.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.