Solanàcies
Capsicum annuum L.
Hi ha 248 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
248 coincidències amb els filtres actuals
Argençola ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot pla. Diuen que per a amanida són els millors, que són molt dolços i tenen força carn. Per a escalivar no van bé.
Observacions: Són pebrots que no es fan llargs, sinó que queden plans i creixen en amplada. En té de sempre.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot pla. Diuen que per a amanida són els millors, que són molt dolços i tenen força carn. Per a escalivar no van bé.
Observacions: Són pebrots que no es fan llargs, sinó que queden plans i creixen en amplada. En té de sempre.
Argençola ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot pla. Diuen que per a amanida són els millors, que són molt dolços i tenen força carn. Per a escalivar no van bé.
Observacions: Són pebrots que no es fan llargs, sinó que queden plans i creixen en amplada. En té de sempre.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot pla. Diuen que per a amanida són els millors, que són molt dolços i tenen força carn. Per a escalivar no van bé.
Observacions: Són pebrots que no es fan llargs, sinó que queden plans i creixen en amplada. En té de sempre.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de morro de bou o morro de porc escalivat.
Observacions: Era més aviat ample i no llarg, amb la carn molt gruixuda i costava molt d'escalivar, per això el van deixar de fer. Ja no en té, ni tampoc llavor.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de morro de bou o morro de porc escalivat.
Observacions: Era més aviat ample i no llarg, amb la carn molt gruixuda i costava molt d'escalivar, per això el van deixar de fer. Ja no en té, ni tampoc llavor.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret, va bé per escalivar, no tant per menjar cru.
Observacions: En té de sempre, és el més llarg.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret, va bé per escalivar, no tant per menjar cru.
Observacions: En té de sempre, és el més llarg.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret, va bé per escalivar, no tant per menjar cru.
Observacions: En té de sempre, és el més llarg.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot lloret, va bé per escalivar, no tant per menjar cru.
Observacions: En té de sempre, és el més llarg.
Argençola ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de morro de bou o morro de porc escalivat.
Observacions: Era més aviat ample i no llarg, amb la carn molt gruixuda i costava molt d'escalivar, per això el van deixar de fer. Ja no en té, ni tampoc llavor.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de morro de bou o morro de porc escalivat.
Observacions: Era més aviat ample i no llarg, amb la carn molt gruixuda i costava molt d'escalivar, per això el van deixar de fer. Ja no en té, ni tampoc llavor.
Santa Maria de Miralles ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de morro de bou escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de morro de bou escalivat.
Santa Maria de Miralles ~ Anoia
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven moltes vegades bitxos en conserva, amb vi i vinagre, i no es sopava sense la col, l'arengada i el bitxo.
Observacions: També feien bitxos, eren llargueruts.
Conservada en vi
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven moltes vegades bitxos en conserva, amb vi i vinagre, i no es sopava sense la col, l'arengada i el bitxo.
Observacions: També feien bitxos, eren llargueruts.
Bellprat ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre cantons.
Observacions: Pebrots de morro (allargat) i de quatre cantons, es plantaven aquests dos tipus de pebrot i algun bitxo.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre cantons.
Observacions: Pebrots de morro (allargat) i de quatre cantons, es plantaven aquests dos tipus de pebrot i algun bitxo.
Bellprat ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre cantons escalivat.
Observacions: Pebrots de morro (allargat) i de quatre cantons, es plantaven aquests dos tipus de pebrot i algun bitxo.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pebrot de quatre cantons escalivat.
Observacions: Pebrots de morro (allargat) i de quatre cantons, es plantaven aquests dos tipus de pebrot i algun bitxo.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.