Lauràcies

Cinnamomum verum J.Presl

Hi ha 99 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis




99 coincidències amb els filtres actuals

Sant Hilari Sacalm ~ Selva
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer patxaran.
Anglès ~ Selva
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer "Licor 43".
Observacions: Un canó.
Anglès ~ Selva
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, un canó.
Santa Coloma de Farners ~ Selva
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, un canó.
Santa Coloma de Farners ~ Selva
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer ratafia, un canó.
Sant Hilari Sacalm ~ Selva
Cuita en oli
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als estofats.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (ecorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc.
Campdevànol ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador i/o condiment i de la girella. Mescla de Petroselinum crispum (Part aèria), Allium sativum (bulb) i Cinnamomum verum (escorça).
Campdevànol ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador i/o condiment i de la girella. Mescla de Petroselinum crispum (Part aèria), Allium sativum (bulb) i Cinnamomum verum (escorça).

Més informació en aquesta web sobre Cinnamomum verum J.Presl

Noms populars Usos medicinals Usos alimentaris Altres usos Efectes nocius o tòxics Altres observacions Inventari de begudes

Més informació a altres webs externes per Cinnamomum verum

Flora Catalana Imatges Flora Catalana WikiSpecies Imatges Wikimedia