Cucurbitàcies
Cucurbita ficifolia C.D.Bouché in Verh.
Hi ha 42 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
42 coincidències amb els filtres actuals
Alcanó ~ Segrià
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fem melmelades.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fem melmelades.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Cuita en sucre
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fa confitura.
Cuita en sucre
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fa confitura.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Cuita en sucre
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fa confitura.
Cuita en sucre
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fa confitura.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Cuita en sucre
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fa confitura.
Cuita en sucre
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fa confitura.
Sant Gregori ~ Gironès
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fem cabell d'àngel. La carbassa ha de ser ben madura. Me les van donar fa dos o tres mesos i ara n'he fet. Si esperes que siguin seques, els dones un cop i queden estavellades i treus fàcilment la polpa. Si les vols obrir tot just després de collides la pela queda tan forta que no pots ni obrir la carbassa. Obres, treus la grana i tot el fil que queda és el bo. La clova queda despresa quan és feta la carbassa. Fas així una mica i et segueix fins que no queda res. S'hi posa una mica d'aigua, sucre i una mica de canyella i llimona. Ha de bullir molt eh, anar remenant tot sovint.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fem cabell d'àngel. La carbassa ha de ser ben madura. Me les van donar fa dos o tres mesos i ara n'he fet. Si esperes que siguin seques, els dones un cop i queden estavellades i treus fàcilment la polpa. Si les vols obrir tot just després de collides la pela queda tan forta que no pots ni obrir la carbassa. Obres, treus la grana i tot el fil que queda és el bo. La clova queda despresa quan és feta la carbassa. Fas així una mica i et segueix fins que no queda res. S'hi posa una mica d'aigua, sucre i una mica de canyella i llimona. Ha de bullir molt eh, anar remenant tot sovint.
Arbeca ~ Garrigues
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fèiem confitura de cabell d'àngel.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fèiem confitura de cabell d'àngel.
Arbeca ~ Garrigues
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fèiem confitura de cabell d'àngel.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fèiem confitura de cabell d'àngel.
Arbeca ~ Garrigues
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fèiem confitura de cabell d'àngel.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fèiem confitura de cabell d'àngel.
Esporles ~ Mallorca
Cuita en aigua
Part de la planta: Mesocarpi i endocarpi
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer la confitura de cabell d'àngel.
Cuita en aigua
Part de la planta: Mesocarpi i endocarpi
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer la confitura de cabell d'àngel.
Camprodon ~ Ripollès
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Carabassa de cabell d'àngel.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Carabassa de cabell d'àngel.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.