Rosàcies
Cydonia oblonga Mill.
Hi ha 240 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
240 coincidències amb els filtres actuals
Vilanova del Camí ~ Anoia
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Amb la seva iaia anaven a buscar serves, prunyons, feien codonyat amb els codonys.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Amb la seva iaia anaven a buscar serves, prunyons, feien codonyat amb els codonys.
Aguilar de Segarra ~ Bages
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La codonya d'olor, la de tota la vida, rodona i molt aromàtica, per a fer membrillo.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La codonya d'olor, la de tota la vida, rodona i molt aromàtica, per a fer membrillo.
Aguilar de Segarra ~ Bages
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La codonya d'olor, la de tota la vida, rodona i molt aromàtica, per a fer membrillo.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La codonya d'olor, la de tota la vida, rodona i molt aromàtica, per a fer membrillo.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per ells el codonyat és el mateix que entenem ara per membrillo
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per ells el codonyat és el mateix que entenem ara per membrillo
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per ells el codonyat és el mateix que entenem ara per membrillo
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per ells el codonyat és el mateix que entenem ara per membrillo
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per ells el codonyat és el mateix que entenem ara per membrillo
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per ells el codonyat és el mateix que entenem ara per membrillo
Argençola ~ Anoia
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Feien codonyat [dit "membrillo"]. No el tenen a la nevera tampoc, però queda tou, no dur com el codonyat.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Feien codonyat [dit "membrillo"]. No el tenen a la nevera tampoc, però queda tou, no dur com el codonyat.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.