Verbenàcies
Lippia triphylla (L'Hér.) O.Kuntze
Hi ha 126 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
126 coincidències amb els filtres actuals
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Santa Maria de Palautordera ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Campins ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Campins ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Campins ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Campins ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Seva ~ Osona
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Seva ~ Osona
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Montseny ~ Vallès Oriental
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fan sopes.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Se'n fan sopes.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.