Verbenàcies
Lippia triphylla (L'Hér.) O.Kuntze
Hi ha 126 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
126 coincidències amb els filtres actuals
Gualba ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Gualba ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Gualba ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'usen per a elaborar la ratafia.
Gualba ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Sant Esteve de Palautordera ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La crema catalana es fa normalment amb canyella, però hi ha qui la fa amb unes quantes fulles de marialluïsa (posar-les-hi i treure-les). Aquella aroma es veu que és fabulosa.
Fogars de Montclús ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho hem de provar, nosaltres, això de la crema amb marialluïsa; qui ho fa és en Santi de Can Fabes (el prestigiós restaurant de Sant Celoni).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho hem de provar, nosaltres, això de la crema amb marialluïsa; qui ho fa és en Santi de Can Fabes (el prestigiós restaurant de Sant Celoni).
Fogars de Montclús ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho hem de provar, nosaltres, això de la crema amb marialluïsa; qui ho fa és en Santi de Can Fabes (el prestigiós restaurant de Sant Celoni).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ho hem de provar, nosaltres, això de la crema amb marialluïsa; qui ho fa és en Santi de Can Fabes (el prestigiós restaurant de Sant Celoni).
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan es fa xocolata desfeta, posar-n'hi un brot hi dona bon gust.
Observacions: Avui dia, la xocolata se sol fer amb llet, però abans es feia amb aigua i hi havia el costum de posar-hi un brotet de marialluïsa o de ruda (Ruta chalepensis).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan es fa xocolata desfeta, posar-n'hi un brot hi dona bon gust.
Observacions: Avui dia, la xocolata se sol fer amb llet, però abans es feia amb aigua i hi havia el costum de posar-hi un brotet de marialluïsa o de ruda (Ruta chalepensis).
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan es fa xocolata desfeta, posar-n'hi un brot hi dona bon gust.
Observacions: Avui dia, la xocolata se sol fer amb llet, però abans es feia amb aigua i hi havia el costum de posar-hi un brotet de marialluïsa o de ruda (Ruta chalepensis).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan es fa xocolata desfeta, posar-n'hi un brot hi dona bon gust.
Observacions: Avui dia, la xocolata se sol fer amb llet, però abans es feia amb aigua i hi havia el costum de posar-hi un brotet de marialluïsa o de ruda (Ruta chalepensis).
Montseny ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan es fa xocolata desfeta, posar-n'hi un brot hi dona bon gust.
Observacions: Avui dia, la xocolata se sol fer amb llet, però abans es feia amb aigua i hi havia el costum de posar-hi un brotet de marialluïsa o de ruda (Ruta chalepensis).
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan es fa xocolata desfeta, posar-n'hi un brot hi dona bon gust.
Observacions: Avui dia, la xocolata se sol fer amb llet, però abans es feia amb aigua i hi havia el costum de posar-hi un brotet de marialluïsa o de ruda (Ruta chalepensis).
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.