Papilionàcies
Phaseolus vulgaris L.
Hi ha 39 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
39 coincidències amb els filtres actuals
Rubió ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Calaf ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Observacions: També en feien molts, al secà. Les mongetes, fesols, de secà es plantaven a finals de maig, primers de juny.
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Observacions: També en feien molts, al secà. Les mongetes, fesols, de secà es plantaven a finals de maig, primers de juny.
Calaf ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Observacions: També en feien molts, al secà. Les mongetes, fesols, de secà es plantaven a finals de maig, primers de juny.
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Observacions: També en feien molts, al secà. Les mongetes, fesols, de secà es plantaven a finals de maig, primers de juny.
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Castellfollit del Boix ~ Bages
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Observacions: Antigament a casa dels Pleixats feien l'Avellenet. Feia un fesol rodó com un pèsol i pigallat. Tavella tendra i mota enfiladissa.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Observacions: Antigament a casa dels Pleixats feien l'Avellenet. Feia un fesol rodó com un pèsol i pigallat. Tavella tendra i mota enfiladissa.
Maçanet de Cabrenys ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tant les mongetes tendres com les mongetes rosses (les seques esclovellades) les fa bullir dues hores al banys maria i les conserva.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tant les mongetes tendres com les mongetes rosses (les seques esclovellades) les fa bullir dues hores al banys maria i les conserva.
Maçanet de Cabrenys ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tant les mongetes tendres com les mongetes rosses (les seques esclovellades) les fa bullir dues hores al banys maria i les conserva.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tant les mongetes tendres com les mongetes rosses (les seques esclovellades) les fa bullir dues hores al banys maria i les conserva.
Agres ~ Comtat
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les granes es troben presents en guisats ben diversos, com la paella valenciana i l'arròs amb fesols i naps. També es consumeix com a verdura.
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les granes es troben presents en guisats ben diversos, com la paella valenciana i l'arròs amb fesols i naps. També es consumeix com a verdura.
Agres ~ Comtat
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les granes es troben presents en guisats ben diversos, com la paella valenciana i l'arròs amb fesols i naps. També es consumeix com a verdura.
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les granes es troben presents en guisats ben diversos, com la paella valenciana i l'arròs amb fesols i naps. També es consumeix com a verdura.
Maçanet de Cabrenys ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tant les mongetes tendres com les mongetes rosses (les seques esclovellades) les fa bullir dues hores al banys maria i les conserva.
Cuita en aigua
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tant les mongetes tendres com les mongetes rosses (les seques esclovellades) les fa bullir dues hores al banys maria i les conserva.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.