Umbel·líferes
Pimpinella anisum L.
Hi ha 94 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
94 coincidències amb els filtres actuals
Agullana ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Vilanant ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Vilanant ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Vilanant ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Agres ~ Comtat
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Imprescindible en l'elaboració d'herber.
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Imprescindible en l'elaboració d'herber.
Figueres ~ Alt Empordà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Constava d'unes vint plantes. Hi posaven marialluïsa, camamilla, frigola, romaní, matafaluga, menta (de la comarca). Les essències forànies les compraven a Barcelona: canyella, claus d'espècia, cardamom, cilantro o coriandre, etc.
Observacions: La recepta d'aquest licor venia de l'antic propietari de la destil·leria (el senyor Narcís Pey), que els la va vendre amb el negoci (al pare del Josep).
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Constava d'unes vint plantes. Hi posaven marialluïsa, camamilla, frigola, romaní, matafaluga, menta (de la comarca). Les essències forànies les compraven a Barcelona: canyella, claus d'espècia, cardamom, cilantro o coriandre, etc.
Observacions: La recepta d'aquest licor venia de l'antic propietari de la destil·leria (el senyor Narcís Pey), que els la va vendre amb el negoci (al pare del Josep).
Capmany ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La grana de matafaluga i també licor (anís), pela de llimona ratllada i vainilla en pols es posava per a fer brunyols. Més tard va afegir a la recepta un canó de canyella.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La grana de matafaluga i també licor (anís), pela de llimona ratllada i vainilla en pols es posava per a fer brunyols. Més tard va afegir a la recepta un canó de canyella.
Bàscara ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als brunyols.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per als brunyols.
Peralada ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix als brunyols juntament amb un raig de licor d'anís.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: S'afegeix als brunyols juntament amb un raig de licor d'anís.
Portbou ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer brunyols.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.