Rosàcies
Prunus persica (L.) Batsch
Hi ha 87 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
87 coincidències amb els filtres actuals
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Encara en fa de conserva de préssec.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Encara en fa de conserva de préssec.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La Pepita encara en fa de conserva de préssec.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La Pepita encara en fa de conserva de préssec.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La Pepita encara en fa de conserva de préssec.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La Pepita encara en fa de conserva de préssec.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Préssec mollàs o pelut.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Préssec mollàs o pelut.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Préssec mollàs o pelut.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Préssec mollàs o pelut.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Préssec mollàs o pelut.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Préssec mollàs o pelut.
Copons ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Préssec de Sant Jaume, per a menjar.
Observacions: Venia per Sant Jaume. Els ametllers s'usaven per a empeltar presseguers i les pruneres. No queda cap d'aquestes varietats ni saben on trobar-les.
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Préssec de Sant Jaume, per a menjar.
Observacions: Venia per Sant Jaume. Els ametllers s'usaven per a empeltar presseguers i les pruneres. No queda cap d'aquestes varietats ni saben on trobar-les.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.