Solanàcies
Solanum melongena L.
Hi ha 57 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
57 coincidències amb els filtres actuals
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Observacions: Segons a quin hort, no hi anaven bé.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Observacions: Segons a quin hort, no hi anaven bé.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Observacions: Segons a quin hort, no hi anaven bé.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Observacions: Segons a quin hort, no hi anaven bé.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Observacions: Segons a quin hort, no hi anaven bé.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Observacions: Segons a quin hort, no hi anaven bé.
Argençola ~ Anoia
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: D'albergínia blanca en té de fa molts anys, de sempre. Els agrada molt per a fregir, però no va bé per a escalivar, en comparació amb l'albergínia negra (ells la compren).
Observacions: De llavor d'albergínia blanca, ells ja no en tenen perquè no va bé per a escalivar, i la van dur a Argençola, a l'intercanvi, però els d'Argençola encara en tenen, ens n'han de donar. Per a fregir, si que és molt bona.
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: D'albergínia blanca en té de fa molts anys, de sempre. Els agrada molt per a fregir, però no va bé per a escalivar, en comparació amb l'albergínia negra (ells la compren).
Observacions: De llavor d'albergínia blanca, ells ja no en tenen perquè no va bé per a escalivar, i la van dur a Argençola, a l'intercanvi, però els d'Argençola encara en tenen, ens n'han de donar. Per a fregir, si que és molt bona.
Argençola ~ Anoia
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: D'albergínia blanca en té de fa molts anys, de sempre. Els agrada molt per a fregir, però no va bé per a escalivar, en comparació amb l'albergínia negra (ells la compren).
Observacions: De llavor d'albergínia blanca, ells ja no en tenen perquè no va bé per a escalivar, i la van dur a Argençola, a l'intercanvi, però els d'Argençola encara en tenen, ens n'han de donar. Per a fregir, si que és molt bona.
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: D'albergínia blanca en té de fa molts anys, de sempre. Els agrada molt per a fregir, però no va bé per a escalivar, en comparació amb l'albergínia negra (ells la compren).
Observacions: De llavor d'albergínia blanca, ells ja no en tenen perquè no va bé per a escalivar, i la van dur a Argençola, a l'intercanvi, però els d'Argençola encara en tenen, ens n'han de donar. Per a fregir, si que és molt bona.
La Llacuna ~ Anoia
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia de país, llargues, estretes i ben negres, la de sempre, van bé per a escalivar i per a fregir fan uns tallets no gaire grossos que també van bé.
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia de país, llargues, estretes i ben negres, la de sempre, van bé per a escalivar i per a fregir fan uns tallets no gaire grossos que també van bé.
La Llacuna ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia de país, llargues, estretes i ben negres, la de sempre, van bé per a escalivar i per a fregir fan uns tallets no gaire grossos que també van bé.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia de país, llargues, estretes i ben negres, la de sempre, van bé per a escalivar i per a fregir fan uns tallets no gaire grossos que també van bé.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.