Solanàcies
Solanum melongena L.
Hi ha 57 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
57 coincidències amb els filtres actuals
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
Rubió ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada. Es poden guardar en pots al bany maria. D'aquesta manera es guarden tant com vulguis encara que no tinguis congelador.
Observacions: Llarga i fosca. Les verdures com el pebrot i l'albergínia les escalivaven i les guardaven en pots al bany maria.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada. Es poden guardar en pots al bany maria. D'aquesta manera es guarden tant com vulguis encara que no tinguis congelador.
Observacions: Llarga i fosca. Les verdures com el pebrot i l'albergínia les escalivaven i les guardaven en pots al bany maria.
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Els Prats de Rei ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia llarga escalivada.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
Calaf ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
Calaf ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.