Solanàcies
Solanum melongena L.
Hi ha 57 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
57 coincidències amb els filtres actuals
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tallaven i assecaven les albergínies per a l'hivern, les tallaven a làmines i les deixaven assecar, enfilades, i després ho rehidrataven i ho feien servir a l'hivern, però no era tant bo.
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tallaven i assecaven les albergínies per a l'hivern, les tallaven a làmines i les deixaven assecar, enfilades, i després ho rehidrataven i ho feien servir a l'hivern, però no era tant bo.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tallaven i assecaven les albergínies per a l'hivern, les tallaven a làmines i les deixaven assecar, enfilades, i després ho rehidrataven i ho feien servir a l'hivern, però no era tant bo.
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tallaven i assecaven les albergínies per a l'hivern, les tallaven a làmines i les deixaven assecar, enfilades, i després ho rehidrataven i ho feien servir a l'hivern, però no era tant bo.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tallaven i assecaven les albergínies per a l'hivern, les tallaven a làmines i les deixaven assecar, enfilades, i després ho rehidrataven i ho feien servir a l'hivern, però no era tant bo.
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Tallaven i assecaven les albergínies per a l'hivern, les tallaven a làmines i les deixaven assecar, enfilades, i després ho rehidrataven i ho feien servir a l'hivern, però no era tant bo.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Escalivat.
Jorba ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia del país, escalivada.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia del país, escalivada.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Rop: fruites, aubergínia, peres i most. Era bo i una mica àcid. Cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: N'havien pres a casa, però no n'han fet més.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Rop: fruites, aubergínia, peres i most. Era bo i una mica àcid. Cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: N'havien pres a casa, però no n'han fet més.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Rop: fruites, aubergínia, peres i most. Era bo i una mica àcid. Cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: N'havien pres a casa, però no n'han fet més.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Rop: fruites, aubergínia, peres i most. Era bo i una mica àcid. Cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: N'havien pres a casa, però no n'han fet més.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia del país, escalivada.
Observacions: La padrina de la Benita feia llavors de pebrots i albergínies. Les d'abans eren més bones, eren diferents, ara són curtes i es passen de seguida.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia del país, escalivada.
Observacions: La padrina de la Benita feia llavors de pebrots i albergínies. Les d'abans eren més bones, eren diferents, ara són curtes i es passen de seguida.
Castellfollit del Boix ~ Bages
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia del país, escalivada.
Observacions: La padrina de la Benita feia llavors de pebrots i albergínies. Les d'abans eren més bones, eren diferents, ara són curtes i es passen de seguida.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia del país, escalivada.
Observacions: La padrina de la Benita feia llavors de pebrots i albergínies. Les d'abans eren més bones, eren diferents, ara són curtes i es passen de seguida.
Castellfollit del Boix ~ Bages
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia blanca escalivada. És suau, no cou.
Observacions: Les fan des de fa pocs anys, els hi va donar una cosina de Manresa que els hi havia portat un veí de Jaen.
Cuita en oli
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Albergínia blanca escalivada. És suau, no cou.
Observacions: Les fan des de fa pocs anys, els hi va donar una cosina de Manresa que els hi havia portat un veí de Jaen.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.