Malvàcies
Theobroma cacao L.
Hi ha 44 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
44 coincidències amb els filtres actuals
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Condiment
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La xocolata es consumeix directament o s'utilitza per a preparar xocolata desfeta. Aliment que des de molt temps ha gaudit d'un fort apreci entre la població. Aromatitzant i condiment. Sempre participa en mescles per a cuinar carn: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci. Ingredients que participen en l'estofat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de carn de bosc.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.