Gramínies
Triticum aestivum L.
Hi ha 214 reports d'usos alimentaris per aquest tàxon. Veure municipis
214 coincidències amb els filtres actuals
Vall d'Alba ~ Plana Alta
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Durant la postguerra, per a elaborar truites de mida més gran, mesclaven farina de blat a l'ou de gallina.
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Durant la postguerra, per a elaborar truites de mida més gran, mesclaven farina de blat a l'ou de gallina.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal picat, trinxat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal picat, trinxat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal picat, trinxat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal picat, trinxat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal picat, trinxat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Tija
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal picat, trinxat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal sec, picat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal sec, picat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal sec, picat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal sec, picat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal sec, picat.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Blat gros per a les bèsties. Material vegetal sec, picat.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El blat gros també el menjaven com si fos arròs, i era molt bo, el portaven a pelar i era molt bo, però potser fa 60 anys.
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El blat gros també el menjaven com si fos arròs, i era molt bo, el portaven a pelar i era molt bo, però potser fa 60 anys.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El blat gros també el menjaven com si fos arròs, i era molt bo, el portaven a pelar i era molt bo, però potser fa 60 anys.
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El blat gros també el menjaven com si fos arròs, i era molt bo, el portaven a pelar i era molt bo, però potser fa 60 anys.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Feien blat gros, que era molt bo per a fer pasta.
Observacions: Tenia unes arestes llargues i fulla grossa, sobre tot cap a Sant Ramon.
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Feien blat gros, que era molt bo per a fer pasta.
Observacions: Tenia unes arestes llargues i fulla grossa, sobre tot cap a Sant Ramon.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.