Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. acephala (DC.) Thell. (Crucíferes) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. acephala (DC.) Thell. (Crucíferes) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana
Vitis vinifera L. (Vitàcies) Sant Joan de Moró ~ Plana Alta No consta el mode de preparació Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: S'elaboren panses a partir dels raïms.
Vitis vinifera L. (Vitàcies) Benicàssim ~ Plana Alta No consta el mode de preparació Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: S'elaboren panses a partir dels raïms.
Verbascum rotundifolium Ten. subsp. haenseleri (Boiss.) Murb. (Escrofulariàcies) Sorita de Morella ~ Els Ports No consta el mode de preparació Part de la planta: No consta Destinació: Alimentació animal Descripció: S'utilitza com a aliment per al bestiar.
Urtica urens L. (Urticàcies) Forcall ~ Els Ports Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: S'utilitzen les fulles bullides a mode de verdura.
Urtica dioica L. (Urticàcies) Forcall ~ Els Ports Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Les fulles bullides s'utilitzen com aliment a mode de verdura.
Prunus spinosa L. (Rosàcies) Campins ~ Vallès Oriental Beguda preparada amb aiguardent Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: Fa aquelles cireretes, que n'hi ha que en fan licor.
Prunus spinosa L. (Rosàcies) Campins ~ Vallès Oriental Beguda preparada amb aiguardent Part de la planta: Fruit madur sencer Destinació: Alimentació humana Descripció: Fa aquelles cireretes, que n'hi ha que en fan licor.
Triticum aestivum L. (Gramínies) Vall d'Alba ~ Plana Alta Condiment Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Durant la postguerra, per a elaborar truites de mida més gran, mesclaven farina de blat a l'ou de gallina.